Værksted


BREDSGAARD A/S SÆTTER EN ÆRE I AT YDE EFFEKTIV OG PROFESSIONEL SERVICE
At have sin maskine på værksted er en tillidssag, hvilket vi har stor respekt for. Vores værksteder har en høj standard med veluddannede mekanikere, som løbende deltager i efteruddannelser og kurser for at få den bedst mulige viden inden for vores segment og produkter. Vores veludstyrede servicevogne er med til at sørge for, at din maskine kører igen – hurtigt og effektivt.
 
EFTERSYN OG REPARATION AF ALLE MASKINTYPER
Eftersyn og reparationer kan naturligvis udføres på vort værksted, men vi kan også komme til dig. Har du en defekt maskine, som vi ikke kan reparere hos dig - hjælper vi dig med at fragte den til og fra vores værksted. Vi servicere og reparerer alle typer maskiner/redskaber herunder alle type traktorer (uanset mærke), mejetærskere, sprøjter, plove, såmaskiner, multimaskiner m.v.

LOVPLIGTIGE GODKENDELSER
Vi udfører lovpligtige godkendelser af alle landbrugs- og entreprenørmaskiner. Tipvogne, frontlæssere, trucks og teleskoplæssere er blot nogle af de maskiner, der skal godkendes hver 12. måned. Vi vil her venligst gøre opmærksom på, at man som ejer og bruger har pligt til at kunne dokumentere, at eftersynet er gennemført, og at maskinen er godkendt.
 
Hos Bredsgaard A/S har vi specieluddannet montører til opgaven - vores brancheorganisation Dansk Maskinhandlerforening har i samarbejde med Arbejdstilsynet udviklet nogle kontrollister samt mærkater, så vi både kan dokumentere og synliggøre, at eftersynet er lavet efter gældende regler – og hvornår det skal laves igen.
 
Bredsgaard A/S har blikket rettet imod et godt og sikkert arbejdsmiljø – såvel hjemme som ude hos kunderne og deres ansatte. Det giver god ro i maven, både for ejer og bruger, at vide, at køretøjet er i forsvarlig driftsikker stand.