Om os

Bredsgaard - din samarbejdspartner i dag og i fremtiden!

Bredsgaard A/S er grundlagt i 1929. 

2011 var året hvor der skete en epoke i Bredsgaards historie. Bent Hansen overtog den gamle familievirksomhed og ansatte samtidig Ivan Tang som adm. Direktør. Frontfiguren på værkstedet er Bent Hansen og resten af virksomhedsledelsen ligger ved Ivan Tang.

Bredsgaard A/S har fået en "kickstart" og ligger i dag med Danmarks billigste autoriseret værstedstimepris. Efter ejerskiftet i 2011 nedjusterede Bredsgaard A/S sine timepriser med over 25 %. Det gælder både for arbejde, udført på værkstedet, og for arbejde, som udføres ude hos kunden. Vi har valgt at sætte vores timepriser ned i forhold til de aktuelle markedsmæssige forhold inden for landbruget og de øvrige erhverv, som vi betjener. Beslutningen er således ikke et udspil til priskrig, men alene udtryk for, at vi tager branchens situation alvorligt.

Bredsgaard har aldrig haft så travlt som nu men vi holder fast i det, der har gjort os til en kvalificeret sparringpartner i gennem mange år. Vi er fleksible og tilpasser os kravene - og fører et bredt sortiment, der dækker de fleste behov. Det er vores mål at drive en seriøs forretning, der servicemæssigt er helt i top og altid leverer høj kvalitet. Alle medarbejdere arbejder ud fra den holdning, at kunder er forskellige og derfor også har forskellige behov.
Teamwork og fælles værdisæt er en stor del af forklaringen på, at Bredsgaard A/S med mere end 70 år på bagen er still going strong.

Bredsgard A/S er din autoriseret Class Full Line forhandler og fører herudover en række anerkendte, professionelle mærker blandt andet Amazone, Kuhn, Hardi, NHS Flishuggere, JST skovle, Stiga, Stihl, Simplicity og Ferris. Disse mærker dækker hele landbruget og have/park-sektorens behov. Vi er endvidere medlem af Maskinhandler Indkøbsringen og kan derigennem tilbyde en lang række kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Bredsgaard A/S tilbyder stærke produkter, fordelagtige finansierings- og forsikringsordninger, velunderbygget rådgivning OG en effektiv og topprofessionel eftermarkedsservice - vi gør maskinkøb, service, reperation og -vedligeholdelse nemt og overskueligt for vores kunder og medvirker til at forbedre kundernes egen effektivitet og konkurrencedygtighed.

Bredsgaard A/S har endvidere egenproduktion af juletræsmaskinen TREE TECH - indehaver og konstruktør af TREE TECH Pakke- og Netmaskinen er Bent Hansen, der som selvstændig i mere end 10 år har arbejdet med produktion af løsninger og service indenfor maskiner til blandt andet skov-, entreprenør- og landbrugsbranchen. Erfaringer fra sit branchekendskab til skov og juletræer er naturligvis inddraget og førte til udvikling af en maskine, som via en rationel og skånsom komprimering af træerne på paller, rationaliserer og billiggør transporten af træerne fra kulturen til salgsstedet.  Efter prototypen og nulserie afprøvninger - hvor brugernes ønsker og erfaringer løbende er blevet bygget ind i de næste generationer, er konceptet nu virkelighed.  Med TREE TECH Pakke- og Netmaskinen står man i dag med en kombinationsmaskine, som til fulde opfylder både kundernes og Bredsgaard A/S mål og intentioner. Samtidig er det vel at mærke et koncept, som set i forbehold til en manuel håndtering - sparer juletræsproducenten for ca. 40-50 % af omkostningerne til mandskab og traktorer i forbindelse med høst og transport af træerne.

Bredsgaard A/S beskæftiger idag 28 medarbejdere samt produktion ved underleverandører. Bredsgaard A/S er en god størrelse forretning, vi vil gerne være fleksibel og hurtigt indrette os efter tidernes skiftende krav.