STIGA og STIHL Robotplæneklippere

Bredsgaard A/S er din STIGA og STIHL ROBOT forhandler. Maskiner med skarp teknologi og i høj kvalitet med suveræn brugervenlighed og et godt klipperesultat. Med mange års erfaring indenfor innovative produkter til haven er STIGA og STIHL nogle af de førende fabrikanter af plæneklippere.

STIGA:

I serien Autoclip finder du kraftfulde og driftsikre robotplæneklippere, som anvender den nyeste teknologi. Det betyder, at en robotplæneklipper fra STIGA giver dig fantastiske tilpasningsmuligheder samt en optimal klipning af alle plæner fra 300 m2 – 5000 m2. Med app-styring, flotte resultater og muligheder for en hældningsgrad på plænen på op til 45% er STIGA robotplæneklipperne funktion og kvalitet i én.

STIGA Autoclip

STIGA Autoclip robotplæneklippere benytter den nyeste teknologi til at give dig en græsplæne, der fremstår præcis klippet hele sommeren. Robotplæneklippere kan slå græsset i mindre haver ned til 500 m2, men også de helt store plæner på hele 5000 m2.

STIGA Autoclip fungerer til haver med 45% hældningsgrad og er derfor velegnet til stort set alle typer græsplæner. STIGA's plæneklippere sikrer lang klippetid og et væld af smarte funktioner fra model til model.

Alle STIGA robotplæneklippere har Autoklip. Nedenfor kan du se, hvilke yderligere funktioner henholdsvis Stiga M, S og SG-modellerne har, samt til hvilke plæner vi anbefaler de forskellige modeller.

STIGA M modellerne

Vi anbefaler STIGA M modellerne til små og mellemstore haver. Med teknologi og design i topklasse er det nogle af markedets smarteste og mest driftsikre robotplæneklippere.

Fordelene ved Stiga M Robotplæneklippere

 • Intuitivt tastatur: skift mellem manuel og automatisk
 • 25 cm stålkniv, som sikrer et godt klipperesultat
 • Simpel og brugervenlig startguide og installationssæt
 • Driftstid i op til 2 x 2 timer i op til 3 forskellige zoner

STIGA 200 S modellerne

Vi anbefaler STIGA S modellerne til mellemstore og store haver - helt op til 2000 m2. STIGA S modellerne har en kulfri motor, som sikrer en energieffektiv drift, den er nem at installere og kan efterfølgende betjenes via din smartphone.

Fordelene ved Stiga S Robotplæneklippere

 • GSM 2.0 Modul - Ekstra sikkerhed til dig
 • Hurtigere klipning end konkurrerende modeller
 • Simpel og brugervenlig opsætning
 • Driftstid i op til 2 x 4 timer i op til 4 forskellige zoner

STIGA 500 SG modellerne

Vi anbefaler STIGA SG modellerne til store haver - helt op til 5000 m2. STIGA SG modellerne har som de eneste GRPS-modul og Smart Cut-System, der er en GPS-baseret virtuel opdelingsfunktion. På den måde kan du betjene og interagere med robotten, uafhængig af tid og sted via din smartphone.

Fordelene ved Stiga SG Robotplæneklippere

 • Kulfri motor - energieffektiv drift
 • GPRS-modul i alle modeller
 • Indbygget touch screen-display og GPS-forbindelse
 • Driftstid i op til 7 timer i 8 forskellige zoner

STIHL:

Alle Stihl robotplæneklippere er i høj kvalitet og har:

LÆG DIN GRÆSPLÆNE IND I HUKOMMELSEN
Ud over at være en af de hurtigste og mest støjsvage robotplæneklippere på markedet sørger iMOW fra STIHL for altid at bruge nye ruter, så der opnås et jævnt resultat. Hvis du aktiverer kantklipningsfunktionen, starter iMOW med at køre en tur rundt i kanten nogle gange om ugen, så den bliver ekstra fin. iMOW har også såkaldt tilpasset opladningstid. Hvis der mangler meget af klippeprogrammet, når det er tid til opladning, oplades der hurtigere, så den kan nå at gøre arbejdet færdigt. Resten af tiden oplader den langsommere, så batteriets levetid forlænges.


SMART OG SIKKER KLIPPETEKNIK
iMOW robotplæneklippere fra STIHL klipper græsset ved hjælp af en dobbeltslebet kniv og sørger for altid at findele det, så der opnås optimal gødningseffekt. Hvis den løftes, stopper den naturligvis med det samme. Og hvis den rammer en sten, er der ingen risiko for, at der går små metaldele løs, som kan være til fare for bare fødder eller dyrepoter.

FULD KONTROL VIA IMOW-APPEN

Flere af vores iMOW-modeller kan styres fra din mobil eller tablet (C-modeller). Med iMOW-appen kan du se, hvor din iMOW befinder sig, opdatere klippeplanen eller indstille den til at fokusere lidt ekstra på visse zoner. Du kan også se, om din robotplæneklipper har siddet fast nogen steder, hvornår kniven skal skiftes, eller hvornår det er tid til service. Og du behøver ikke forny abonnementet hvert år – det er inkluderet.

RMI 422:

På små og mellemstore græsarealer er RMI 4-serien i sit rette element. RMI 422 klarer områder på op til 800 m2 med perfekt resultat og på kort tid. Samtidig med klipningen af græsset, har iMOW også en biofunktion, der betyder, at det afklippede græs findeles og derved gøder græsplænen. Den perfekte løsning til dig, der vil bruge tiden på andet end græsslåning

RMI 632:

Udstyret med et dynamisk klippeskema og et intelligent opladningssystem, klarer RMI 632 arealer på op til 3.000 m² på kortest mulig tid. Du bestemmer, hvornår din iMOW klipper - et areal på f.eks. 1.000 m² om ugen, arbejdstid på blot 13,5 timer. Inden for bestemte tidsrammer, den såkaldte aktive tid, bestemmer plæneklipperen helt selv, om den skal genoptage en afbrudt klipning på et senere tidspunkt (f.eks. pga. regn). 

RMI 632 PC:

Robotplæneklipperen iMOW RMI 632 PC er udstyret med et ekstra stærkt batteri, der sikrer at den kan klare græsarealer på helt op til 5.000 m² med et perfekt klipperesultat. Du kan vælge at justere indstillingerne på maskinens display, eller ordne det hele via en app på din mobile enhed - valget er dit. Betjeningen via app'en er både overskuelig og intuitiv. Så læn dig tilbage, og nyd at se maskinen arbejde for dig.

Køb robotplæneklipper med montering

Vi er autoriseret STIGA og STIHL fulline forhandler. Det betyder, at vi tilbyder installation af robotplæneklippere i hele Jylland. Vi kan typisk montere allerede indenfor 7-10 hverdage fra købet er foretaget. Priserne for montering varierer afhængigt af havens størrelse og udformning, og du kan læse mere om monteringsmulighederne herunder.

Robotinstallation fra Bredsgaard A/S 

Robot installation foregår med en kabelnedlægger som lægger afgrænsningskabel/kantledning direkte ned i græsplænen.
Kablet lægges i ca.3- 5 cm dybde ved installation i haver/parker 
På golfbaner og stadions kan vi lægge kanttråd ned i ca. 15 cm dybde så der stadig kan køres med plænelufter og prikkel maskiner. (hvis fri for rødder og sten)
Bestil robot installation sammen med din nye STIGA eller STIHL IMOW robotplæneklipper og slip for den bekymring.
Installationspris gælder kun ved køb sammen med en robotplæneklipper.
Garanti:
Vi giver 2 års garanti på alle kabelinstallationer uanset robotfabrikat, når vi har leveret afgrænsningskabel/kanttråd (gælder ikke skader/kabelbrud der er påført af haveredskaber eller lign.)

ROBOT - opsætning og montering

 • Plæneareal: 0 – 1000 m2 Pris fra 1595 kr. + Moms
 • Plæneareal: 1001 – 2000 m2 Pris fra 2495 kr. +. Moms
 • Plæneareal: 2001 – 4000 m2 Pris fra 3395 kr. + Moms
 • Plæneareal: 4001 – 5000 m2 Pris fra 4395 kr. + Moms
 • Plæneareal over 5001 m2 Skal prisen afklares og vurderes i samarbejde med Bredsgaard A/S.

Ovenstående skal bestilles og betales i forbindelse med køb af robotklipper.

Når du handler robotplæneklipper hos Bredsgaard A/S, vil vi være med dig fra start til slut.Derfor hjælper vi gerne inden købet med vejledning om plænestørrelse, funktioner og zoner, og når din robot er købt, kan vi arrangere montering af din plæneklipper. 

Ring til Bredsgaard Have & Park team:

Flemming Gravesen tlf. 89707098
Ivan Tang tlf. 89707080 / 23823535