KUHN Fuldfoderblander

ENSARTET BLANDING PÅ REKORDTID! Overvejer du køb af en ny foderblader og vil du gerne vide mere, så kig forbi os i Kjellerup - vi har DEMO Maskiner på lager.

Den største daglige omkostning i en kvægbesætning er typisk foder. Derfor skal det behandles med omhu, læsses nøjagtigt og blandes, som den enkelte landmand vil have det. Vi vil ikke gøre os kloge på din fodringsstrategi, men gerne levere dig den fuldfoderblander, du har brug for, uanset om den skal være selvkørende eller en trailer med 1-2 eller 3 vertikale snegle. Har du brug for en fuldfoderblander, som også kan anvendes til at strø halm, er det også en del af produktprogrammet fra KUHN.

Vores KUHN serie af selvkørende vertikal- og fuldfoderblandere opfylder de strenge krav
med hensyn til ensartede foderblandinger på kortest mulig tid.

Fortæl os om din fodringsstrategi, så hjælper vi med at se på hvilke typer, der kan løse opgaven, der rent fysisk kan være i dine stalde, hvilken læssehøjde din læsser kan klare osv. 

De nye fuldfoderblandere er særligt udviklet til det tunge foder, vi bruger i Danmark.
Derfor har vognene været testet flere steder i Danmark, senest i samarbejde med SEGES.

Overvejer du en køb af en ny foderblader og vil du gerne vide mere, så kig forbi til en uforpligtende snak, vi står klar til at råde og vejlede dig.

KUHN Fuldfodervogne - tryk her :-)

KUHN Selvkørende fuldfoderblandere - tryk her :-)

KUHN Stømaskiner - tryk her :-)

Ring til Bredsgaard salgsteam:


Erik Bastrup tlf. 40281451
Ivan Tang tlf. 23823535

KUHN er verdens største producent af fuldfoderblandere og producerer traktortrukne vogne fra 4 til 46 m3 , samt stationære og selvkørende enheder. Kendetegnet for KUHN blanderne er deres gearkasser, som stammer fra deres velkendte rotorharver. Sneglen er monteret på gearkassen i et dobbeltlejret system. Det sikrer, at gearkassen ikke belastes, når der fyldes foder i vognen. Sneglen er udstyret med en ekstra vinge for hurtig opblanding og udfodring. På den øverste ¼ del af sneglen er der en ekstra stigning, hvilket giver en luftig blanding. Det er vigtigt at øge omdrejningerne på sneglene, når udfodringen er ved at være afsluttet, så man får tømt sneglen for evt. rest foder. Blandekarrets for- og bagende er ”kantede” for at give mere modstand og dermed en bedre opblanding.

KUHN kan også levere vejeudstyr tilpasset den enkelte landmand og hans bedrift. Vejeudstyr fås både som programmerbar vægt med mulighed for at gemme data og overførsel via USB stik eller trådløs forbindelse til pc eller som en simpel vægt, som summerer ved påfyldning. KUHN kan desuden levere et bredt program af ekstraudstyr, samt placering af udfodringslåger efter ønske.