Compac Tree Pakkemaskine CT 1500 og Netmaskiner NETOP- Reservedele og Service

Service på dine Compac Tree CT1500 og NETOP Netmaskiner - herunder et stort og opdateret reservedelslager - til en pris du kan bruge til noget!

Vi har eget værksted, serviceafdeling, produktionsenhed, lager og butik –  med i alt 27 medarbejdere. Værkstedet og Serviceafdelingen er specialister indenfor service, reservedele, reparationer og procesoptimering på alle maskintyper.

Bredsgaard A/S har de kompetencer og den viden der skal til for at servicere netop dig og dine maskiner.

På vort værksted udformer vi gerne individuelle tekniske og mekaniske løsninger, såvel som vi også udarbejder servicerapporter med udførlig dokumentation, før en evt. renovering eller servicekontrakt igangsættes. Skal dine maskiner serviceres, efterses, opdateres eller klargøres inden juletræssæsonen – så har Bredsgaard A/S rigtige gode tilbud til dig nu!

Rutinemæssige serviceintervaller forlænger dine maskiners levetid og minimerer nedbrud. Vort værksted og serviceafdeling har med erfaring fra de mange maskiner der køre i hele Danmark, netop den viden der sikrer at vore kunders maskiner altid kører optimalt. Vi kender vigtigheden af, at jeres maskiner kører optimalt og sikkert, derfor tilbyder vi service, reparation samt akut hjælp ved nedbrud - vi tager altid telefonen - vi har døgnvagt og vi er der for jer!

I forbindelse med service af dine CT1500 pakkemaskiner eller NETOP Netmaskiner - har Bredsgaard A/S altid et godt tilbud til dig.

Du er velkommen til at købe reservedele direkte hos os, vi har et stort og udbygget komplet reservedelslager - til priser som du kan bruge til noget! 

Ring til Bredsgaard A/S allerede i dag - vi kører i hele landet og er klar til at give dig den bedste service til den rigtige pris!