SEPPI Grenknuser og Rodfræsere

Ny grenknuser eller Rodfræser - Bredsgaard A/S er din forhandler af SEPPI grenknusere og rodfræsere!

SEPPI Grenknuser og Rodfræsere fra Bredsgaard A/S

Stort udvalg på lager sikre dig en hurtig levering af din nye maskine.

En grenknuser er en maskine, der effektivt kan fræse alt væk fra jordens overflade. Med en grenknuser maskine opnår du en omkostningseffektiv og hurtig metode til at rydde skovbund. En grenknuser er også meget effektiv, hvis der er et areal, der skal genetableres for eksempel efter skovning eller stormfald. Endelig er en grenknuser særdeles brugbar, hvis der skal fjernes uønsket bevoksning, som ikke har nogen brændselsværdi.

SEPPI grenknuser og rodfræsere
Nogle af de bedste grenknusere og rodfræsere på markedet fåes hos italienske SEPPI. SEPPI har eksisteret siden 1939 og har siden 1970’erne produceret grenknusere og andre maskiner til rydning af skovarealer. Grenknusere og rodfræsere fra SEPPI er kendetegnet ved sin høje kvalitet, lange levetid og stabile drift.

Reparationer og service af grenknusere og rodfræsere
Bredsgaard A/S udfører reparation og service af grenknusere og rodfræsere. Arbejdet udføres enten hos os på værkstedet eller hos dig. Vi kan også være behjælpelige med at finde reservedele til din grenknuser og rodfræser.

Rydning af skovarealer – find den rette grenknuser og rodfræser Når man vælger en grenknuser eller en rodfræser er det altafgørende at udse sig den model, der passer til ens behov. Hos Bredsgaard står vi gerne til rådighed med vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken grenknuser du skal vælge.

Kontakt os på telefon 89707089 for at høre mere om din nye grenknuser eller hvis du har spørgsmål.
Vi tager gerne din brugte maskine i bytte!

Med en maskine fra SEPPI er du sikret produkter med lang levetid, som kan skabe mulighed for at nyde driftssikkerhed og bedrift.

Ring til Bredsgaard salgsteam:


Erik Bastrup tlf. 40281451
Ivan Tang tlf. 23823535