Hardi

50 års sprøjteerfaring
 
For 50 år siden blev firmaet HARDI grundlagt i Danmark. I 2007 blev HARDI en del af EXEL Industries (årsomsætning ca. 450 millioner EUR, 2.600 ansatte),
et aktieselskab noteret på børsen i Paris. Som verdens ledende virksomhed inden for sprøjteteknologi er EXEL Indstries repræsenteret inden for følgende 3 sprøjteområder

  • Industrielt (sprøjtepistoler og andet udstyr til væsker, flydende eller pulver produkter)
  • Alment brugsudstyr (håndbetjente sprøjter til havebrug)
  • Landbrugsudstyr (mark-, have/park- samt tågesprøjter).

HARDI er en organisation med:

Salg, produktion og produktudvikling i Frankrig, Spanien, Australien, Nordamerika og Danmark.

Med salgskontorer i Skandinavien, Tyskland og England og importører, der dækker resten af verden.

HARDI inkluderer følgende brands: HARDI, EVRARD, ILEMO

Medarbejdere: Totalt på verdensplan ca. 1050 medarbejdere Heraf i Danmark ca. 575 medarbejdere Fabrikker: Nørre Alslev og Taastrup, Danmark 53.150 m2 HARDI-EVRARD, Frankrig 20.700 m2 POMMIER, Frankrig 6.500 m2 ILEMO-HARDI, Spanien 6.000 m2 HARDI AUSTRALIA, Australien 15.000 m2 HARDI North America 9.200 m2 Kurser og uddannelse: Årligt deltager ca. 2000 på kurser i HARDI ACADEMY.

Moderne landmænd kræver altid det bedste af deres produkter; højere hastigheder, mere kapacitet og et behageligt arbejdsmiljø. Vi ønsker at sikre, at vores kunder er i stand til at betjene og navigere sprøjten i marken på den mest effektive og brugervenlige måde, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten i sprøjtearbejdet.

Nye motorer og transmission

Vi har opdateret vores ALPHA evo på flere punkter. På motorsiden har vi indført EcoDrive. Det er et nyt styringssystem med motortyper TIER 3B med 217 hk eller 245 hk, som nu er i stand til at give dig endnu mere kraft og fleksibilitet, samtidig med at den laver mindre støj. Men endnu vigtigere er det, at TIER 3B motorer forbruger 30 % mindre brændstof.

Med de nye motorer kommer også en helt ny transmission for at give endnu bedre arbejdsforhold i marken. Ved kørsel opad, bliver oliestrømmen til hjulene begrænset, mens et højt drejningsmoment sendes til baghjulene og et mindre moment til de forreste hjul. Situationen ændrer sig ved kørsel nedad, hvor et højt drejningsmoment vil gå til forhjulene og samtidig et lavt moment til baghjulene. Systemet neutraliseres ved kørsel i fladt terræn. Med den nye transmission har du også mulighed for at bestige stejle bakker nemmere og hurtigere. Ved at aktivere den kuperede transmissionsindstilling, giver bagmotoren 2,5 l i stedet for 1,6 l, og derved mere kraft.

Nyt væskesystem

For at sikre en præcis og hurtig kontrol over din applikationsrate, har vi inkluderet det nye og prisvindende væskesystem, DynamicFluid4, til ALPHA evo. DF4-systemet sørger bland andet for at holde et jævnt tryk og flow, når du tænder og slukker for dele af din bom, fx ved brug af AutoSectionControl. DF4-systemet er også programmeret til at håndtere forskellige kørselsreguleringer, fx ved pludselige hastighedsændringer. Alt dette sikrer, at du altid giver den rigtige dosering til afgrøden.


Forbedret arbejdsmiljø

For at give sprøjteføreren de bedste forudsætninger i førerhuset, har ALPHA evo mere end 320 ° udsyn rundt om sprøjten. Derudover er der et ekstremt lavt lydniveau i førerhuset, som sammen med et automatisk klimaanlæg, vil gøre sprøjteføreren i stand til at betjene maskinen i timevis. Sprøjteføreren er naturligvis i stand til at styre alle sprøjte- og hydrauliske funktioner direkte fra førerhuset. Alle primære funktionskontakter er placeret på det nye "SprayCenter", der følger sædet og dermed sprøjteføreren.

Bredsgaard A/S har et bredt og solidt samarbejde med HARDI og har derfor særligt uddannet personale i HARDI produkter, således at vi kan løfte enhver opgave som HARDI-servicepartner. Vi har special uddannet HARDI personale i salgs- og reservedelsafdelingen samt på værkestedet.

 

Klik her for at komme til Hardi´s hjemmeside