Amazone

Bredsgaard A/S er din AMAZONE forhandler. Vi har maskiner på lager og klar med DEMO maskiner. Maskiner fra AMAZONE - STÆRK og SOLID kvalitet til landbruget!

AMAZONE har siden 1883 støttet alle dem, der har landbrug i forbindelse med effektiv ressourceudnyttelse. Som et resultat af den voksende verdensbefolkning kræver landbruget stadig højere udbytter. Intelligent og effektiv landbrugsteknologi er den eneste løsning og derfor din fremtidige karrieremulighed!

Siden det blev grundlagt i 1883 af Heinrich Dreyer i Hasbergen-Gaste nær Osnabrück, har AMAZONEN-Werke været en kontinuerlig ejerstyret familievirksomhed i 4. generation.

Kvalitet og innovation har altid været varemærkerne for AMAZONE og deres produkter. Så det er ikke tilfældigt, at AMAZONEN-Werke er en af ​​de førende virksomheder inden for landbrugsteknik med en eksportandel på 80%. En teknologi der bidrager til langsigtet ernæring og energi på verdensplan.

Med mere 1.800 ansatte og 7 produktionssteder i Tyskland, Frankrig, Ungarn og Rusland har AMAZONE et fremragende internationalt salgs og servicenetværk og tilbyder fremtidige muligheder på et højt niveau.

Virksomhedskulturen i AMAZONE er kendetegnet ved teamorienteret, målrettet arbejde, fra detaljer til det samlede produkt. Fri iværksættertænkning og selvstændigt arbejde støttes og opmuntres altid. Der lægges stor vægt på bæredygtighed og en ansvarlig tilgang til naturen. AMAZONE tilbyder også et stort antal personaleudviklingsprogrammer til medarbejdere, såsom videreuddannelse og sundhedsstyring.

Blot nogle af de fine maskiner fra AMAZONE kan nævnes:

Catros tallerkenharver | Overbevisende med høj arealydelse, arbejdskvalitet og stabilitet!

Med den kompakte Catros tallerkenharve fra AMAZONE bliver arbejdet dobbelt så sjovt! Maskinerne arbejder let og kan køre med den rigtige hastighed, så kvaliteten af arbejdet bliver i top.

Høje arealydelser, lavt brændstofforbrug og lav slitage hører til blandt styrkerne ved de kompakte Catros tallerkenharver. De egner sig særdeles godt til den hurtige, flade og intensive blandede stubbearbejdning og arbejder også optimalt med store mængder halm. Blandt de øvrige nyttige funktioner kan nævnes nedfældning af majsstrå og -stubbe, ombrydning af græsjord og brakmarker, klargøring af såbed med gyllenedfældning.

Det store program omfatter påmonterede og trukne tallerkenharver med arbejdsbredder fra 2,5 – 12 meter og giver mange muligheder for at tilpasse udstyret til din nye kompakte tallerkenharve, så den bliver fleksibel til den enkelte mark med dens særlige betingelser.

Fakta om Catros tallerkenharver:
 • Komplet program med trepunktsmaskiner fra 2,5 – 6 meter, trukne maskiner fra 4 – 12 meter
 • Høj arealydelse med arbejdshastighed på op til 18 km/t
 • Catros-tallerkner til flad og meget flad bearbejdning
 • Catros+-tallerkner til nedfældning af store plantemængder
 • Fem efterløbsruller, optimal jordpakning overalt og tilpasset jordbetingelser
 • Også egnet til klargøring af såbed
 • Effektiv trods lavt brændstofforbrug
 • Optimeret tallerkenstilling for sikkert arbejde, også under vanskelige driftsforhold
 • Tallerkenrækkeforskydning med komfortabel hurtigindstilling
 • Enkeltophængte tallerkner for optimal tilpasning til jordens kontur og ekstra god arbejdsgang
 • Stensikring via gummifjederelementer som standard
 • Vedligeholdelsesfri tallerkenlejring med glideringspakning og livstidssmøring
 • Hydraulisk indstilling af arbejdsdybde som ekstraudstyr inkl. skala til aflæsning af arbejdsdybden
 • Mulighed for montering af påbygningssåmaskinen GreenDrill til mellemafgrøder
Catros tallerkenharver fås i følgende modeller:

Modeller: Catros/Catros+ 4002-2, Catros/Catros+ 5002-2, Catros/Catros+ 6002-2, Catros/Catros+ 2503, Catros/Catros+ 3003, Catros/Catros+ 3503, Catros/Catros+ 4003, Catros 3003 XL, Catros 3503 XL, Catros 4003 XL
Catros/Catros+ 4002-2TS, Catros/Catros+ 5002-2TS, Catros/Catros+ 6002-2TS, Catros+ 7003-2TX, Catros+ 8003-2TX, Catros 9003-2TX, Catros+ 12003-2TS, Catros XL 3003, Catros XL 3503, Catros XL 4003
Arbejdshastighed: fra 12 – 18 km/t

Nye Amazone kompakt-harver til blanding af meget organisk stof og høj ydeevne

De nye CatrosXL-compactharver med ekstra store diske fås nu også i arbejdsbredder fra 4 m til 8 m. Sammenklappede tilbehør fås i arbejdsbredder på 4 m, 5 m og 6 m, som eventuelt kan udstyres med trækstang og det drejelige chassis som en træk TS-variant og derfor også kan bruges af mindre traktorer. CatrosXL fås også med TX-centerchassiset til store områder på 7 m og 8 m. Med en høj kørehastighed på op til 18 km / t opfylder de nye typer høje krav til maksimal arealdækning med perfekte arbejdsresultater og minimalt brændstofforbrug.

Kerneelementerne i CatrosXL er de store 610 mm skiver med en afstand på 25 cm såvel som de store afstande mellem rækkerne af skiver og til rullen til høj gennemstrømning af store masser af planter. Foruden de groft udskårne diske til tørre og tunge gulve, kan kunderne vælge den fint udskårne version. Dette sikrer en fuld overfladeskæring og en maksimal smuldrende virkning, selv med ekstremt lave arbejdsdybder. Linjeafstanden på 12,5 cm sikrer også en fuldt bearbejdet horisont. Den specielle indfaldsvinkel for de to rækker af skiver sikrer sikker lige kørsel bag traktoren såvel som optimal blanding med den lavest mulige traktionsindsats selv under de hårdeste forhold. Skivelejerne med vedligeholdelsesfri mekanisk tætning og levetidssmøring er kendt fra Catros-produktsortimentet og har allerede bevist sig millioner af gange.

Skiverne er individuelt ophængt for at sikre perfekt tilpasning til jorden og en nøjagtig arbejdsdybde. Den specielt formede støbt skivearm er designet til de øgede krav og fører skiven sikkert gennem jorden under alle forhold. Med de store arbejdsbredder kan 7 og 8 m maskinerne eventuelt udstyres med ContourFrame, som er unik på markedet. De to arme på skiveharven er forspændt hydraulisk og kan derfor optimalt tilpasse sig den ujævne jord op og ned.

Arbejdsdybden kan justeres kontinuerligt mekanisk ved at indstille spindler på maskinen eller, for maksimal komfort, hydraulisk fra førerhuset under kørslen. En forbindelse mellem de to rækker af diske sikrer, at begge rækker fungerer lige dybt. Hele maskinen forbliver altid parallel med jorden, og maskinen kan ikke trækkes i en vinkel på grund af ændring i arbejdsdybde. Når arbejdsdybden øges, øges rummet mellem skivefeltet og rullen desuden, så der er tilstrækkelig plads til rådighed til de store jordbevægelser, hvor jorden igen kan roe sig ned foran rullen. Alle drejepunkter i diskfeltet er vedligeholdelsesfrie. Højden på maskinens kantskiver kan justeres separat, hvilket muliggør et plant arbejdsmønster, når du kører spor ad spor.

De efterfølgende TS-produkttyper med drejelig vogn og trækstang i 4 m, 5 m og 6 m arbejdsbredde er kendetegnet ved deres ekstremt glatte kørsel, fordi vognen kan drejes helt over rammen under arbejdet. Desuden øger chassisets vægt jævn penetration af diske, selv under de hårdeste forhold. TS-varianten har vibrationsdæmpning som standard, som aktiveres under visse betingelser og sikrer jævn kørsel. Ved drejning kan maskinen køres på rullen for at opnå lav tomgangstid og høj arealdækning.

TX-maskiner med 7 m og 8 m arbejdsbredde har et integreret centerchassis. Takket være den optimale vægtfordeling kan disse maskiner transporteres sikkert på vejen. Samtidig giver chassisets placering maksimal kørekomfort takket være den høje manøvrerbarhed på neset. Chassiset kan udstyres med 700 mm dæk i stort volumen, så jordtrykket minimeres, når der tændes selv på meget sandede eller våde steder, og selvhjulets fremdrift sikres.

11 forskellige ruller er tilgængelige til den nye CatrosXL, så Amazone kan tilbyde den ideelle rulle til rekonsolidering og dybdekontrol, afhængigt af jordtype og jordforhold. Efterfølgende harver er også tilgængelige for mange ruller, især til den anden stubbedyrkning eller forberedelse af såbed.

Cenio - Den nye letvægts og universelt anvendelige grubber 

Cenio Special og Cenio Super

Cenio Special og Cenio Super er 3-radede liftophængte grubber med arbejdsbredder fra 3 til 4 m, og de kan bruges til alt fra stubbearbejdning i lav dybde til mulddyb løsnelse i ned til 25 cm arbejdsbredde. Takket være et alsidigt skær- og valseprogram, kan Cenio tilpasses til næsten alle arbejdsforhold.

Cenio Super den fleksible liftophængte grubber til de mest krævende opgaver.

Cenio Special den lette og alsidige liftophængte grubber.

Cenio fås i følgende modeller:

Modeller: Cenio 3000 Special, Cenio 3500 Special, Cenio 4000 Special, Cenio 3000 Super, Cenio 3500 Super, Cenio 4000 Super

Arbejdsbredder: 3 m, 3,5 m, 4 m

Skærsystem: C-Mix vingeskær 350 mm, C-Mix gåsefodsskær med ledeplader 320 mm, C-Mix-skærspids med ledeplade 100 mm, C-Mix skærspids med ledeplade 80 mm, C-Mix skær 40 mm
Disse fås i forskellige varianter

Pakvalser: Rørpakkervalse SW 520 mm, Rørpakkervalse 600 mm, tandpakkervalse PW 600 mm, Tandemrørpakkervalse TW 520/380 mm, Vinkelprofilvalse WW 580 mm

Andre udstyrsmuligheder: U-profil-valse UW 580 mm, Dobbelt-U-profil-valse DUW 580 mm, Kileringsvalse KW 580 mm, Kileringsvalse med matrixprofil KWM 650 mm, Disc-valse DW 600 mm

Ekstraudstyr: GreenDrill 200, LED-belysning til kørsel på vejen


Med Cenio bragte Amazone en ny 3-række kompakt grubber på markedet for Agritechnica 2019. Designet som en let, men universelt anvendelig, afrunder den Amazone grubber serie med 3-punkts fastgørelse som "lillebror" af Cenius. Cenio fås i arbejdsbredderne 3 m, 3,5 m og 4 m i en stiv version og kan bruges med traktorkraft fra 105 til 190 HP motoreffekt. På trods af den meget robuste ramme kræver Cenio markant mindre løftekraft end andre grubbere. Dette gør det ideelt til jordbearbejdning med små til mellemstore traktorer.

Cenio kan bruges universelt fra 5 til 25 cm arbejdsdybde, både i lav stubbedyrkning og til middel-dyb blanding og dyb løsnende jordbearbejdning. Når kultivatoren er fastgjort til traktoren, tilbyder den en høj grad af fleksibilitet takket være to koblingspunkter i forskellige højder for både topstangen og nederste led. På denne måde kan selv med mindre traktorer altid opnås den optimale træklinje og en tilstrækkelig høj løftehøjde. Derudover kan boltene i kategori 3 på koblingspunktene til det nederste led drejes enten indad eller udad for hurtigt at skifte mellem sprededimensionerne i kategori 3 og 3N.

Tindfeltet - optimal jordbundsløsning og blanding af afgrøderester
Med en linjeafstand på 30 cm fungerer Cenio uden tilstopning, selv med store mængder høstrester og blander pålideligt det eksisterende organiske stof i jorden. I Cenio Special-varianten er kultivatoren udstyret med en beskyttelsesanordning til overbelastning af forskydningsbolt. Med Cenio Super består overbelastningsbeskyttelsen af ​​en nydesignet automatisk stenbeskyttelse, der er bygget med 450 kg frigørelseskraft til de højeste krav i dette segment. Fordi arbejdsdybden holdes meget godt her selv under tørre og barske forhold.

Cenios tænder har benet kendt fra Cenius. På grund af den specielle form på benet, der omhyggeligt løfter jorden ved spidsspidsen og kun skifter til en stejl vinkel i området med føringspladerne, er Cenio meget let at trække på den ene side og dermed brændstofbesparende. På den anden side skaber denne benform en fremragende blandingsadfærd for høstresterne. Alle kendte aktievarianter af Cenius fås som arbejdsredskaber. 350-mm C-Mix vingedel kan bruges til lavvandede stubbe-overligler og 80 mm C-Mix-del, for eksempel til grundbearbejdning med en arbejdsdybde på op til 25 cm. Det praktiske C-Mix-Clip-skær-hurtigskiftesystem er også tilgængeligt for Cenio.

Arbejdsdybden for tindfeltet indstilles mekanisk på maskinen eller eventuelt hydraulisk fra traktorens førerhus med en klart læselig skala, der giver føreren god orientering og giver ham mulighed for at reagere hurtigt og let på forskellige situationer under arbejdet.

En flad arbejdsoverflade takket være fjederstålbørsten eller nivelleringsskiver For at udjævne jorden bag tænderne er der valgfri fjederståltænder tilgængelige, som takket være den fjederbelastede ophæng optimalt tilpasses jorden og også undgår forhindringer. Til arbejde under forhold med en meget høj andel af afgrøderester er fintrækkede, konkave skiver med en diameter på 410 mm tilgængelige som et alternativ. Disse har et meget højt niveau af selv fremdrift med en god smuldrende virkning på samme tid og er udstyret med vedligeholdelsesfrie lejer.

Indstillingen af ​​nivelleringsenheden kan enten gøres meget let manuelt ved at stikke den ud i et gitterrist på højre og venstre side af maskinen eller, for maksimal indstillingskomfort, automatisk ved at ændre kultivatorens arbejdsdybde.

Omfattende række valser til rekonsolidering
Til rekonsolidering kan brugeren vælge den ideelle rulle fra 10 forskellige typer. Rullerne er forbundet med grubberen med det afprøvede hurtige skiftesystem via spændebeslag, så de hurtigt kan udskiftes på jord, der ofte skiftes. Forskellige harvsystemer er en del af det specielle udstyr.