Variant trailere

Bredsgaard A/S kan tilbyde alle modeller som midtjysk full-line-forhandler af den danske trailer-producent Variants store program, der omfatter over 70 forskellige modeller til priser fra 3.800 til 100.000 kroner

Grundlaget for det vi i dag kender som trailermærket Variant, startede med en lys forretningsidé.

Det var stifter Niels Buhl der d. 1. juni 1975 oprettede mærket Variant til produktion af små hobbytrailere i et lille værksted bag det private hjem.

I begyndelsen af 1977 bliver broderen Jens Buhl ansat, og året efter også medejer. I de første år var produktudvalget koncentreret udelukkende om mindre hobbytrailere til privat brug. Dette har i dag udviklet sig til at omfatte bla. Hobbytrailere, Maskintrailere, Bådtrailere, Cargotrailere osv.

Firmaet har gennem årene været lokaliseret på flere forskellige adresser i Vejle-området. Det startede i Høgsholt, rykkede senere til Løsning, så til Højen og så til Vinding.

I 1996 flyttede firmaet for, indtil videre sidste gang, til den nuværende adresse på Godthåbsvej i Vejle. De mange flytninger skyldes ren og skær vokseværk.I dag er alle aktiviteter samlet på samme adresse under samme tag. Dette forenkler og styrker hele organisationen, og gør vejene fra beslutning til handling meget korte. Produktionen på fabrikken i Vejle består i dag meget af montagearbejde. Der er stadig lidt intern råvareforarbejdning i form af eget svejseri og jernhal.

Dog bruges i stigende grad specialiserede underleverandører til de enkelte komponenter. Kombinationen af dette gør, at der under produktudvikling og produktionsforbedring, kan trækkes på både intern og ekstern know-how.

Brødrene Niels og Jens Buhl driver firmaet frem til 1. jan 2006 hvor Niels Buhl vælger at gå på pension.
Firmaet videreføres af Jens Buhl, og sønnen Andreas Buhl indtræder i ledelsen.

I 2012 overtager Andreas Buhl ledelsen af firmaet.

Variant er Danmarks største dansk-ejede trailerproducent.

 

 

 

 

Klik her for at læse mere om Variant Trailere