Ferris

Bredsgaard A/S - din Ferris forhandler.

 • 1909

  Ferris Industies begyndte som malkemaskinefirmaet Uebler.

  Ferris' predecessor Uebler Milking Machine Co. Inc
 • 1986

  Med den voksende landskabsplejeindustri skiftede firmaet fokus til at fremstille professionelle plæneklippere. Brandet Ferris blev skabt med samme passion for stærkt maskineri, som er bygget til at holde, hvilket karakteriserede firmaets etablerede arv.
 • 1987

  Ferris introducerede og tog patent på den første walk-behind plæneklipper med hydrostatisk transmission. Firmaet modtog den prestigefyldte innovationspris fra Outdoor Power Equipment Institute (OPEI) for dette gennembrud.
 • 1998

  Ferris revolutionerede industrien med introduktionen af Independent Suspension (I.S.) - det første, uafhængige affjedringssystem til plænetraktorer nogensinde. I.S. Independent Suspension gjorde Ferris fortjent til den fornemme pris OEMmie for innovativt ingeniørarbejde.
 • 1999

  Ferris blev et datterselskab af Simplicity Manufacturing, Inc. Hele det følgende år demonstrede Simplicity sit engagement i firmaet ved at øge antallet af ansatte, gennemføre en fabriksudvidelse og ved at bruge ressourcer på produktudvikling.
 • 2000

  Ferris introducerede en ny serie zero-turn plæneklippere på 48" til 72". Den største model havde 4-hjuls uafhængig affjedring (I.S.). Derved blev Ferris markedsposition som professionel plæneklipperspecialist, Commercial Mower Specialist™, fastslået.
 • 2002

  Ferris opnåede et nyt niveau af hastighed og ydeevne med introduktionen af IS® 5000Z. Det var den første diesel-drevne plæneklipper i Ferris' produktlinje med en Catarpillar industri-dieselmotor. Den øgede efterspørgsel efter produkter førte til, at firmaet igen kunne udvide.
 • 2004

  Simplicity Manufacturing, og dets datterselskaber: Ferris, Snapper og Giant-Vac blev opkøbt af Briggs & Stratton Power Products Group. Der blev tilføjet kvadratmeter til fabrikken i Munnsville for at håndtere den fortsatte succes.
 • 2005

  IS®1500Z, IS® 4500Z og HydroCut™ 36 blev introduceret. Den utrolige efterspørgsel på disse nye modeller øgede produktionen tre gange i løbet af året.
 • 2006

  To nye modeller blev introduceret: IS® 5100Z og den helt nye IS® 2000Z. Ferris' fortsatte engagement i pålidelighed og innovation har defineret fimaet som en markedsleder på det professionelle marked.
 • 2008

  Ferris introducerede monteret klipperbord med bagudkast som standard.
 • 2009

  Ferris introducerede diesel zero-turn IS® 2500Z. Branchen overværede udviklingen af plæneklipning med den innovative plæneklipper Ferris Evolution™ - en forudseende, kompakt zero-turn plæneklipper - som placerer føreren så ergonomisk som muligt ved plæneklipning. Briggs & Stratton har med stolthed åbnet et "Centre of Excellence" i Roermond i Holland. Dette center blev bygget til at varetage uddannelsesbehovet i have- og elapparater hos deres netværk og forhandlere i Europa, Mellemøsten og Afrika.
 • 2012

  Ferris introducerede FM35. Denne walk-behind slagleklipper er designet til at bekæmpe de mest krævende miljøer og er ideel til at klippe grove og tilgroede områder.
 • 2013

  Ferris introducerede den professionelle FW35 walk-behind plæneklipper og de kompakte IS® 600Z og IS® 700Z zero-turn plæneklippere.
 • 2015

  Ferris introducerede den kompakte, professionelle FW25 walk-behind plæneklipper.
 • 2016

  Efter seks succesfulde år erstattes IS® 2500Z med den forbedrede IS® 2600Z. Denne zero-turn lever op til den nyeste udledningsregulering, EPA FINAL TIER 4. Ferris introducerede desuden deres første zero-turn med elektronisk brændstofinjektion, IS® 2100Z.
ferris-suspension-small3

Uafhængig affjedring

Læs mere om vores patenterede affjedringsteknologi og find ud af, hvorfor den er vigtig.
Læs mere >
icd-promo

Usammenlignelig klippekvalitet

Klippekvalitet er en del af kernen af vores iCD™ klipperbordsteknologi. Se hvorfor vores innovative klipperbordsdesign fungerer!
Læs mere >
Ferris 4 års garanti på affjedring 

Læs mere.

Hvordan virker det?

Vores patenterede affjedringssystem tillader hvert enkelt hjul at bevæge sig op og ned uafhængigt af hinanden og dermed udjævne et ujævnt plæneareal. Klippebordet er ophængt i affjedringen og hæves og sænkes ligesom hjulene på klipperen.

Dette system reducerer kraftigt vibrationer gennem chassiset, hvilket resulterer i overlegen kørerkomfort, øget klippehastighed, stabilitet og forlænget levetid af klipperen.

spring-red

Oplev Suspension™

Uanset om du er professionel anlægsgartner eller går i krig med plænen i weekenden, vil Ferris® plæneklipperne med det patenterede affjedringssystem give dig en mærkbar forbedring i din klippeproduktivitet. Disse plæneklippere er bygget op fra grunden til at være de hårdest arbejdende med den mest jævne kørsel. Vores designteam har udviklet disse systemer med tanke på førerens behov. Ferris plæneklippere er bygget til at takle vanskeligt terræn og til at færdiggøre store opgaver hurtigere.
spring-red

Unik, patenteret egenskab

En eksklusiv egenskab, som adskiller Ferris helt fra konkurrenterne, er deres patenterede affjedringssystem IS®, som er gennemgående i hele Ferris’ produktsortiment. Ferris tilbyder en række fordele til slutbrugeren, alene igennem affjedringssystemet i kraft af øget førerkomfort til et effektivitet. Ferris har styr på det!
spring-red

Større kapacitet og produktivitet

Mange førere er ikke altid opmærksomme på, at de sænker farten for at kompensere for besværligt terræn. Så, når de bliver skånet for dette forhold ved brug af en affjedret Ferris IS®, vil føreren automatisk sætte farten op og udnytte maskinens fulde motorkraft. Selve affjedringssystemet IS® er designet til at absorbere bump og vibrationer som kan udtrætte føreren. Den øgede komfort resulterer i større førertilfredshed og øget produktivitet.
spring-red

Terrænfølgende design for et præcist klip

Klippebordet følger bevægelserne af den uafhængige hjulaffjedring, IS®, samt flowet i det ujævne terræn. Så når man eksempelvis kører over et bump, følger affjedringen terrænets udformning, hvilket minimerer øjeblikke uden jordkontakt og maksimerer trækkraften for at levere et overlegent og ensartet skår. Affjedringen gavner desuden chassiset ved at reducere mængden af stød betydeligt.
spring-red

Professionel klippespecialist

I en industri hvor produktivitet set i forhold til investering bliver af stadig større betydning, er det direkte forhold mellem førerkomfort og det klippede areal bestemt stof til eftertanke, når man indkøber nyt udstyr. Ferris IS® affjedring medfører en reduktion af stød igennem chassiset, overlegen førerkomfort, øget klippehastighed, bedre stabilitet og en forlænget generel levetid af klipperen. Derfor er Ferris den kommercielle klipperspecialist til din virksomhed!
spring-red

Komfort

Ferris’ eksklusive affjedringssystem absorberer stød og vibrationer som forårsager førertræthed. Den øgede komfort medfører tilfredshed hos føreren samt øget produktivitet.

Skal jeg vælge en professionel zero turn plæneklipper? 

Velkommen til Ferris, din specialist i professionelle plæneklippere. Vi har fortjent vores ry ved at levere produkter og løsninger af høj kvalitet til vores kunder igennem mere end 100 år. Du kan være sikker på, at Ferris vil holde dig med helt fremme i spidsen af den teknologiske udvikling samt designmæssigt i fremtiden. Ferris zero turn plæneklippere er de eneste plæneklippere i branchen, der tilbyder patenteret ophængsteknologi. Oplev den forskel, ophæng gør.

Ferris… går lidt længere!

Vores mest solgte model i 2020 var:

Ferris ZT 2600 IS zero turn græsklipper med dieselmotor Med IS affjedring for optimal komfort og køreglæde

Zero Turn græsklipper med de mest miljøvenlige hk og en kapacitet på op til 18.000 m2 i timen!

24 hk Yanmar dieselmotor, som opfylder de seneste krav inden for Final TIER 4 og giver mere moment og mindre brændstofforbrug. 132 eller 155 cm iCD™ klipper med bagudkast og mulchkit. Hydro gear Commerciel ZT 4400 integreret transmission øger trækkraften og minimerer lækage op til 85 %. IS® affjedring giver en optimal komfort dagen lang. Det reducerer stødbelastninger og skåner derved din rygrad, lænd og nakke. Komfortabelt sæde med armlæn, ergonomisk betjening, kopholder m.m. Hastighed: Op til 18 km/t.

Det innovative iCDTM klippesystem sikrer bedre luftflow og fremragende klippekvalitet. Den skrånende kant på klipperen tvinger græsstråene fremad og giver dem længere tid til at løfte sig i klipperen før knivene rammer. Det nye iCDTM klippesystem giver en enestående klippekvalitet og er en værdifuld tilføjelse til det professionelle Ferris program.

PRODUKTIVITET Fordelene ved Ferris affjedringssystemet betyder i sidste ende en højere produktivitet. Jo mere produktiv maskinen er, jo mere tid spares der og jo flere penge kan der tjenes. Gå ind på www.ferrisindustries.com for at beregne forbedringen i produktiviteten. HASTIGHED Mange førere er ikke klar over at de ubevidst sætter farten ned for at kompensere for ujævnt terræn - indtil de testkører en Ferris med affjedringssystem. Når føreren er beskyttet mod effekten fra stødene, sættes farten automatisk op og hestekræfterne udnyttes fuldt ud. Resultatet: Flere klippede kvadratmeter pr. time og højere indtjening. KLIPPEKVALITET Klipperbordet følger hjulenes bevægelser og dermed terrænets ujævnheder. Resultatet er en flot, ensartet klipning. LÆNGERE LEVETID FOR MASKINEN Affjedringen gavner også chassiset ved at reducere stødbelastningerne. Rammeprofilen er fremstillet af et særligt kraftigt materiale, da det ikke er rammens fleksibilitet, der skal holde alle fire hjul på jorden. Derfor holder en klipper med affjedring længere og kræver færre reparationer end en tilsvarende klipper uden affjedring. KOMFORT Ferris eksklusive affjedringssystem absorberer stød og vibrationer, der medfører træthed og ubehag hos føreren. Den øgede komfort gør arbejdet langt mere behageligt for føreren og dermed øges produktiviteten.

Klik her for at kigge alle modeller.